Vállalok kaszálást Budapesten és 100 km-es vonzáskörzetében a terep adottságaitól függetlenül kertekben, telkekben, egyéb területeken, focipályákon, utak mentén, árkok karbantartását és bozótmentesítését cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Több évtizedes gyakorlattal, gyors kiszállással, korrekt munkavégzéssel. A terület nagyságától és a növényezettől függően profi motoros géppel, damilos, fix késes, vagy lengőkéses adapterrel, vagy akár hagyományos kézi kaszával, a pázsitfű vágástól, a bozótirtásig. Átlagos árakon, a helyszín megtekintése alapján.

 

Bozótirtás

Bozótirtás

A bozótirtás a nem gondozott területeken szükséges, hiszen egy idő után visszahódítja a természet az addig gondozott kertet, mezőgazdasági területet. A bozótirtás során általában speciális gépek és eszközök kellenek a megfelelő minőségű, és hosszútávon sikeres bozótirtáshoz. A földet megfelelően át kell forgatni, hogy kijöjjenek a gazok, gyomok is, miközben figyelni kell az esetleges rejtett csövekre is.

Fűkaszálás STIHL kaszagéppel

Fűkaszálás STIHL kaszagéppel

A fűkaszáláshoz, kaszáláshoz, parlagfű kaszáláshoz használható STIHL nagy teljesítményű motoros kasza a profi felhasználók erős társa. Segítségével lenyírható az utak mentén és rézsűkön növő fű és gyom, és erdőápolási munkákra is használható. A motoros kasza használatát rendkívüli ereje, megbízhatósága, valamint kimagasló kezelési kényelme teszi különösen gazdaságossá.

Kaszálás lengőkéses kaszgéppel

Kaszálás lengőkéses kaszgéppel

A nagyra nőtt fű kézi kaszával történő levágása időigényes feladat, ezért is célszerű az olyan modernebb megoldások felé fordulni, mint például egy lengőkéses kaszagép. Ez egy népszerű megoldás, hiszen gyorsan, kevesebb erőfeszítéssel nyírhatjuk le a nagyra nőtt növényzetet, bozótot, füvet. Egy ilyen gép hosszú távon képes megoldani a fűnyírás, bozótirtás, parlagfű kaszálás kérdését. 

Fűkaszálás damilos kaszagéppel

Fűkaszálás damilos kaszagéppel

A nagyra nőtt fű kézi kaszával történő levágása kényelmetlen, időigényes feladat, ezért is célszerű az olyan modernebb megoldások felé fordulni, mint például egy damilos fűkasza. Népszerű megoldás, hiszen gyorsan, kevesebb erőfeszítéssel nyírhatjuk le a nagyra nőtt növényzetet. Az ehhez használt damil pedig könnyen cserélhető, így egy ilyen gép hosszú távon képes megoldani a fűnyírás kérdését.